2492
Followers
0
Likes

Photostream


Fri
16
January

NOXX³ RE-OPENING SOIREE

NOXX in nieuw kleedje.

Amper 2 jaar na de volledige metamorfose van Noxx, is de club momenteel opnieuw gesloten en herleid tot een bouwwerf, andermaal om zich een nieuwe "look and feel" aan te meten. Waar de Antwerpse club verleden keer volledig voor een wit en minimalistisch interieur ging, werd er nu volop de kaart van kleur getrokken. De verschillende rooms baden momenteel dan ook in Oosterse en Arabische sferen. Er werd gekozen voor gezelligheid en warmte. Noxx wil de perfecte blend zijn van een megaclub en een loungy bar. Ook het visitekaartje van de club, zijnde het state of the art licht- en geluidssysteem, krijgt een grondige update.

Maar niet alleen het interieur krijgt een nieuwe opfrisbeurt, ook aan het concept werd gedeeltelijk gesleuteld. Noxx profileert zich in de toekomst volledig als ladies club, waarin het bezorgen van een leuke avond aan de vrouwelijke bezoeker centraal staat op alle mogelijke vlakken.
Volgens manager Tom Swerts was het overigens tijd voor een opknapbeurt: „Trends zijn vluchtig en als nightclub moet je gewoon volgen. Het publiek wil constant opnieuw verrast worden en vernieuwen is dan ook noodzakelijk. In nightlife komt het er op aan om steeds jezelf opnieuw uit te vinden en te durven vernieuwen/investeren om aan de top te blijven.”
Noxx bestaat ondertussen al meer dan 7 jaar en draait nog steeds mee aan de top van de Benelux. Verleden jaar nog kreeg de club in Nederland een award voor Populairste Belgische Megaclub.
Ook qua programmatie wordt er steevast de Nederlandse kaart getrokken. Zo staat bvb volgende week DJ Chuckie op de affiche, maar ook Franky Rizardo, Gregor Salto en de razendpopulaire DJ Dyna staan de volgende weken geprogrammeerd.
Noxx is bezig aan haar achtste levensjaar, maar duidelijk nog lang niet afgeschreven.

Meer info: www.noxxantwerp.be


Close