2492
Followers
48.367
Likes

Photostream


Mon
26
May

NOXX² stays open!

Noxx Antwerp bvba zet de uitbating van de Antwerpse club NOXX² verder. Noxx Antwerp, die ook de eigenaar is van de roerende goederen van de club, verzekert nu - door de overname van het handelsfonds - de continuïteit van de activiteiten. Het akkoord werd unaniem goedgekeurd door de betrokken partijen.

Met deze overeenkomst worden de personeelsleden overgenomen en wordt verder gewerkt met dezelfde ploeg die al jaren mee garant staat voor een unieke uitgangservaring.
Er wordt tevens verder beroep gedaan op de vele externe professionele partners en promotoren. Noxx Antwerp zal dan ook 7 jaar na opstart een stempel blijven drukken op het Belgische nachtleven en plant verdere investeringen in club NOXX² om ook in de toekomst een referentie te blijven.

NOXX² leeft, dat tonen ook de vele steunbetuigingen en berichten op verschillende sociale media eerder deze week. Noxx was trouwens het meest trending topic op Facebook en Twitter in België en Nederland. De geplande activiteiten van dit weekend gaan dan ook gewoon door, zoals het paint party concept SPLASH THE HOUSE vanavond, evenals het alom gelauwerde CAFEINA aanstaande woensdag of België ‘s eerste openminded/gay festival H.I.M op vrijdag 30 mei. Met deze concepten toont Noxx overigens dat het niet nalaat om buiten de traditionele club activiteiten te denken.

Noxx Antwerp is, met haar 5 zalen, één van de grootste clubs in België en behoort tot de absolute wereldtop. De club is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en zal blijvend beroemde partyconcepten, alsook wereldsterren naar Antwerpen halen.


Close